06-42142568      

 info@riviervallei.nl

RivierVallei

Praktijk voor verbetering van gezondheid en welzijn. Onze praktijk maakt gebruik van Acugraph, TCM, Acupunctuur, Ooracupunctuur, Laserpen, Tuina en NLP.

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het geeft je snel inzicht in de drijfveren en motivaties die je gedrag bepalen, vaak onbewust. Door ervaringen die je opdoet, krijg je bepaalde gedachtes die mede bepalend zijn voor jouw gedrag in een nieuwe situatie. Toch richt NLP zich niet op problemen. We werken aan oplossingen. Door te ervaren hoe bepalend je eigen gedachten zijn op je gevoel en op je gedrag, heb je zelf de sleutel in handen voor verandering.

NLP werkt krachtig en effectief:

  • Om jezelf te kunnen ontplooien, ontwikkelen, groeien en bloeien: meer in balans te zijn.

  • Zodat je orde op zaken kan stellen, krachtiger kan worden.

  • Waardoor je beter samen kan werken en communiceren met anderen.

  • Om taal zo te gebruiken dat je goede informatie krijgt.

  • Zodat je non-verbale communicatie goed kan ‘lezen’ en zelf ook gebruiken.

  • Waardoor stress / irritaties blijvend verminderen.

NLP is een manier om bijvoorbeeld onze belemmerende of beperkende overtuigingen te vervangen door ondersteunende en bekrachtigende overtuigingen. Overtuigingen zijn vaak afkomstig van onze ouders / voorouders maar kunnen ook ontstaan zijn door eerdere ervaringen in ons leven. Vaak als bescherming tegen pijn, verdriet of ongemak. De overtuigingen zijn in ons onderbewuste opgeslagen. In ons huidige leven, in het hier en nu, belemmeren dezelfde overtuigingen ons vaak, doordat we bijvoorbeeld niet meer in de situatie verkeren dat we bescherming nodig hebben. Onze overtuigingen leveren daardoor juist stress op. Samen kunnen we de belemmerende overtuigingen zoeken en deze stressvolle overtuigingen transformeren naar ontspanning en rust. Als de verandering in ons onderbewuste plaats vind, is dat een blijvende en effectieve transformatie. Hierdoor treedt er een verandering op in gedachten, gevoel en gedrag! Wij zelf kunnen op deze manier een hele andere wending aan ons leven geven.

Door zelfkennis wordt ook het begrip van andere mensen vergroot en hierdoor ontstaat meer begrip en verandering in relaties.

Ook heling van trauma's uit het verleden is 1 van de mogelijkheden van NLP.!

Een NLP coaching sessie kost € 158,-. De duur van een NLP coaching sessie is 2 uur met uitloop indien nodig. Bij Riviervallei is het mogelijk om Acugraph, Acupunctuur (naaldjes, laser of acupressuur), Tuina Massage te combineren met NLP. Hierdoor worden de relaties: emoties - organen / spanning - ontspanning / lichaam en geest vanuit de basis hersteld en ontstaat er een leven in meer balans!