06-42142568       info@riviervallei.nl

Even voorstellen


Willeke Kremer
Personal Coach
Afstudeerd in Acupunctuur - Ooracupunctuur - Tuina massage - NLP Practitioner - Westers Medische Basis

Welkom bij praktijk RivierVallei

Mijn naam is Willeke Kremer. Vanaf 2019 is mijn praktijk RivierVallei officieel geopend in Veessen. In 2018 ben ik afgestudeerd als Acupuncturist en Tuina Masseur bij Total Health. Sinds 2013 ben ik NLP Practitioner (ITAN). In 2020 heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond. Indien hiervoor verzekerd, worden een aantal van uw Acupunctuur behandelingen vergoed.

Inmiddels vele jaren gelukkig getrouwd en samen hebben we een volwassen dochter. Zo lang ik mij kan herinneren heb ik veel interesse in de natuur m.n. planten en dieren. Door veel allergieklachten van mijn man en persoonlijke klachten kwam ik al zoekende Chinese Geneeskunde op het spoor. Hierin zijn vele facetten die mij boeien en waardoor veel puzzelstukjes op hun plaats zijn gevallen. Zodoende heb ik de afgelopen jaren erg veel gestudeerd op HBO niveau op een intensieve manier die mij het gevoel hebben gegeven alsof ik een boeiende reis heb mogen beleven. Veel stages gelopen en diverse mensen behandeld met mooie successen die ook ik elke keer weer opnieuw heel verrassend vind. Bestuderen is nu onderdeel van mijn leven geworden en is een prettige gewoonte geworden. Nog steeds krijg ik nieuwe inzichten ook op het gebied van leefstijl en ook middels bijscholingen en boeken. Het maakt me alleen maar enthousiaster!

Ik gebruik verschillende behandelmethoden om tot het beste resultaat te komen.

De behandelwijzen die ik gebruik zijn: Acupunctuur, Ooracupunctuur, Tuina Massage, Cupping, Guasha, DTP (Moxa) lamp, NLP. Ook laserpen behandeling mogelijk. Acugraph wordt bij elke behandeling gebruikt.

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk RivierVallei zodat ik ook u kan helpen om opnieuw in balans te komen zowel geestelijk als lichamelijk.